Kinderopvang De Magneetjes

 

Bezoek Adres:

Maldivenweg 43

1339PP Almere

06-21987556

info@demagneetjes.nl

 

KVK: 58867775

LRK nr KDV: 235350266

LRK nr BSO: 161510279

Bedrijfsinformatie

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag

 

6.45 tot 18.30

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Buitenschoolse opvang

Bij Kinderopvang De Magneetjes werken wij met een verticale BSO groep waar wij kinderen opvangen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Op de groep mogen maximaal 18 kinderen. Wij bieden voorschoolse en naschoolse opvang aan.

 

Fruit, warm eten, drinken en tussendoortjes zijn bij de prijs inbegrepen. Wij eten rond 17.00uur warm, wilt u niet dat u kind mee eet laat het ons dan weten.

 

 Wij werken met een opendeuren beleid dat betekent dat kinderen van het KDV en de BSO als de groep dit toelaat worden samengevoegd. Ook eten wij gezamenlijk de warme maaltijd.

 

Het uitgangspunt is dat een kind na schooltijd vrij is, maar soms "moeten" er wel eens dingen gedaan worden. De hoofdtaak van de pedagogische medewerker is het scheppen van sfeer waarin de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen.

 

Bij Kinderopvang De Magneetjes staan de vier basis doelen centraal:

- Emotionele veiligheid

- Persoonlijke competenties

- Sociale competenties

- En waarden en normen

Dit staat uitgebreid beschreven in ons pedagogische beleid deze ligt ter inzage op de vestiging.

 

Als u het leuk vind om eens binnen te kijken bij Kinderopvang De Magneetjes nodigen wij u graag uit voor een informatie gesprek. Geheel vrijblijvend zullen wij u informeren over de manier van werken bij Kinderopvang De Magneetjes. Maar misschien nog wel veel leuker is een rondleiding op de locatie om zo een beeld te kunnen vormen over wat Kinderopvang De Magneetjes voor u en uw kind zou kunnen betekenen.

 

Op de Buitenschoolse opvang betaald u €7,00 per uur..

 

mail, bel of vul het contact formulier in.