Kinderopvang De Magneetjes

 

Bezoek Adres:

Maldivenweg 43

1339PP Almere

06-21987556

info@demagneetjes.nl

 

KVK: 58867775

LRK nr KDV: 235350266

LRK nr BSO: 161510279

Bedrijfsinformatie

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag

 

6.30 tot 18.30

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Kinderdagverblijf

Bij Kinderopvang De Magneetjes hebben wij een verticale KDV groep waar wij kinderen opvangen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Er mogen maximaal 12 kinderen op de groep. Wij bieden zowel halve als hele dagen en flex opvang aan. 

 

Luiers, brood, fruit, warm eten, drinken, tussendoortjes en babyvoeding zijn bij de prijs inbegrepen. Wij eten rond 17.00uur warm, wilt u niet dat u kind mee eet laat het ons dan weten.

 

Binnen het kinderdagverblijf hanteren wij een dagprogramma waar indien nodig van afgeweken kan worden. Vooral baby's bepalen door hun slaap en eettijden hun eigen programma.

 

Wij werken met een opendeuren beleid dat betekent dat kinderen van het KDV en de BSO als de groep dit toelaat worden samengevoegd. Ook eten wij gezamenlijk de warme maaltijd.

 

De kinderen op het kinderdagverblijf krijgen een heen en weer schriftje hier in wordt geschreven wat de kinderen hebben gedaan.

 

Bij kinderopvang de Magneetjes staan de vier basis doelen centraal:

- Emotionele veiligheid

- Persoonlijke competenties

- Sociale competenties

- En waarden en normen

Dit staat uitgebreid beschreven in ons pedagogische beleid deze ligt ter inzage op de vestiging.

 

Als u het leuk vind om eens binnen te kijken bij Kinderopvang De Magneetjes nodigen wij u graag uit voor een informatie gesprek. Geheel vrijblijvend zullen wij u informeren over de manier van werken bij Kinderopvang De Magneetjes. Maar misschien nog wel veel leuker is een rondleiding op de locatie om zo een beeld te kunnen vormen over wat Kinderopvang De Magneetjes voor u en uw kind zou kunnen betekenen.

 

Op het kinderdagverblijf betaald u €6,60 per uur.

 

Mail, bel of vul het contact formulier in.