Kinderopvang De Magneetjes

 

Bezoek Adres:

Maldivenweg 43

1339PP Almere

06-21987556

info@demagneetjes.nl

 

KVK: 58867775

LRK nr KDV: 235350266

LRK nr BSO: 161510279

Bedrijfsinformatie

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag

 

6.45 tot 18.30

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Flexibele opvang

Soms komt het wel eens voor dat ouders/verzorgers wisselende diensten werken. Daarom kunt u bij ons een flexibel contract afnemen. Het flexibele contract is een contract waarbij u elke maand het zelfde aantal uren af neemt, alleen bent u vrij in de keuze hoe u deze uren indeelt. Het flexibele contract heeft een minimale afname van 2 uur per maand.

 

 

U kunt bij Kinderopvang De Magneetjes ook gebruik maken van verschillende flexibele contracten. Flexibele opvang bieden wij aan tegen het tegen een uur tarief van €8,00 voor het kinderdagverblijf en €8,00 per uur voor de buitenschoolse opvang.

 

In een gesprek met de ouders/verzorgers wordt er gekeken hoeveel uren er nodig zijn in de maand. Aan de hand daar van wordt er een contract opgemaakt.

 

Als u het leuk vind om eens binnen te kijken bij Kinderopvang De Magneetjes nodigen wij u graag uit voor een informatie gesprek. Geheel vrijblijvend zullen wij u informeren over de manier van werken bij Kinderopvang De Magneetjes, maar misschien nog wel veel leuker is een rondleiding op de locatie om zo een beeld te kunnen vormen over wat Kinderopvang De Magneetjes voor u en uw kind zou kunnen betekenen.

 

Mail, bel of vul het contact formulier in.